hannises

Mitt liv på en pinne

Duktig ;) Nä

Publicerad 2010-04-29 07:49:30 i Allmänt

Kan ju inte påstå att jag är jätte duktigt på att blogga ;)

Vad händer just nu då? Egentligen inte mycke jobbar mest kommer att dra till Stockholm på måndag eftermiddag med jobbet. Det ser jag verkligen fram emot.

Sen när jag kommer hem ska jag köra sambo och svärfar till Oxelösund, för svärfar har köpt båt där som de ska köra hem under den helgen. Själv ska jag parta med några brudar, det ska bli rikitgt roligt =)

Nä det är väl dags att sätta igång en tvättmaskin

Ha det gott
puuusssssss

Fredag =)

Publicerad 2010-04-23 08:36:44 i Allmänt

Japp idag är det fredag och jag är ledig hela dagen, gud va skönt =)

Igår åkte jag taxi till och från Västervik det var en ny upplevelse :) Det började i Hultsfred med en väldigt tyst taxi chafför, när vi kommer till infarten vid Blackstad så svänger han in där. Skit varför??? vi skulle ju inte ta upp fler. Han säger då "har ni åkt den här vägen någon gång?" Jag - " jo till Gamleby typ" "trevligt, den är lite guppig men 3 km kortare".
Efter ett tag får jag veta att de lägger ny asfalt typ vid Värkebäck vilket jag inte visste om. Så då tyckte taxi chaffören att vi skulle åka en annan väg för att det skulle gå snabbare, vilket det inte gjorde ändå. När jag sen skulle åka hem till Hultsfred så får jag sitta i bagagen hela vägen hem, Älskar att åka taxi =)

Nu blir det att fixa till lite frulle och sen lite senare promenad med Sandra =)

Ha det gott
Puuuuussssss

Stress dag

Publicerad 2010-04-21 21:21:08 i Allmänt

Ja idag har det gått undan

Stressade på jobbet fram till 13.30 sen möte men då behövde jag ju inte stressa ;) sen hem och bära in en pall pellets, in i duschen sen vidare för att hämta mamma och sen ut till skogen Kallersebo på ljusparty :)

Sitter nu här hemma i soffan och kommer på att jag typ bara ätit frallor idag. Ingen bra mat dag för mig inte men det får man väl ta igen imorgon =)



Nu skriker kudden efter mig och jag är inte sen att lyssna ;)

Ha det gott

puuuuuuuuuuusssssssssss

Full

Publicerad 2010-04-16 22:32:47 i Allmänt

Japp så är det!!!!

Energi

Publicerad 2010-04-14 13:59:51 i Allmänt

Jo jag har en del energi men vet inte vart jag ska lägga det. Känner mig helt galet på bra humör :) kan det var vår känslor?! Vad det än är så är det ju bra =)

Har varit och rott med Sandra men då visade jag inte direkt någon energi, men gjorde minimum iaf 6000m. Sen var jag hemma hos mor och fick lite lunch så nu blir det jobbet :)

Ha det gott

puuuuuuuuuusssssssssssss

underbart väder =)

Publicerad 2010-04-12 15:47:05 i Allmänt

Herre gud vilket underbart väder det varit idag, själv har man ju jobbat inne typ hela dagen men blir ändå lite lycklig när solen skiner =) Vilken dag på jobbet man haft, inte konstigt att man trivs :)

Mattan är lagd i vardagsrummet ;) ja det är en historia försig ha ha ha

Orkade ju inte tvätta i helgen så det blev att slänga i en maskin idag efter jobbet. Undrar om man får med gubben ut en sväng idag, annars får jag väl gå själv.

Nä nu ska jag fixa lite mat tills han kommer hem

Ha det gott

Puuuuuusssssss

Lördag fm

Publicerad 2010-04-10 09:28:19 i Allmänt

Hade ju tänkt puttsa fönstren idag vilken tur jag har med vädret :)

Har inte orkat gå upp ännu ligger här i sängen med datorn och har tvn på som visar just nu Oprah Winfrey Show. Inte det bästa programet kanske men men :)

Jocke har åkt till Blankaholm och till båten, tur någon i denna familj gör något vettigt ;)

Ha det gott

Puuuuuussssss

Nu är det helg

Publicerad 2010-04-09 21:57:00 i Allmänt

Ja nu är det helg skööööööönt :)

Dagen började med att Jocke kom hem tidigare från jobbet. Så då blev det iväg till Golvmästarn och hämta våran matta till tv-rummet.
Själv gick jag och rodde med Sandra, det var skönt ;)

Mamma kom förbi en sväng med Wille och lite mat till Jocke och mig. Vilken underbar mamma man har :) Jocke fortsatte att lägga matta och jag hoppade in i duschen. Skulle ju jobba ;)

Så nu har man kommit hem ifrån jobbet, är skit hungrig funderar på att ta en smörgås men orka. Imorgon blir det att puttsa fönstren om vädret tilllåter det. Jocke ska dra till våran båt så något måste jag väl göra :)

Ha det gott
puuuuuuussssss

Min lediga dag

Publicerad 2010-04-08 15:48:57 i Allmänt

Har haft en underbar ledig dag än så länge :) Började med att hoppa in i duschen, tanka bilen och sen dra till Västervik. Hade full volym i bilen med The Baseballs som är favoriterna just nu. Träffade Lotta och hennes dotter, gick på stan med Lotta som tvingade mig att köpa ett par skor till ha ha ha =)(inte)

Kom hem och såg att jag fått min mobil igen så tog på mig mina nya skor och gick en promenad ner till centrum för att lösa ut den. Trodde jag skulle få en ny men icke de hade bytt anntenen. Så nu får vi se hur länge den håller denna gång. :(

Jaha så nu sitter man här i soffan, är lite små hungrig men orka :) Jocke jobbar över så vem vet när han kommer hem.

Ha det gott
Puuuuuuuussssssss

Kväller

Publicerad 2010-04-07 21:54:13 i Allmänt

Ja då var man hemma igen från jobbet, har varit en lång dag men tror det gick ganska okej ändå ;)

Imorgon blir det att åka till stor staden Västervik. Måste ju hälsa på min jobbarkompis som är uttråkad, vad gör man inte för sina vänner :)
Så se upp västerviksbor imorgon kommer jag en sväng ha ha ha ha =)

Idag har det ju inte hänt så mycket eller det har det väl men allt kan man ju inte skriva här. Är iaf lite trött i huvudet nu så nu blir det sängen.

Natti natti
Puuuuuuuuussssssssss

Till Salu :)

Publicerad 2010-04-07 10:03:33 i Allmänt



Ingen som är sugen på att bli båtägare? =)

Varför?

Publicerad 2010-04-07 06:57:41 i Allmänt

Varför kan aldrig jag få sova länge någon gång. Klockan är nu 06:50 och jag är vaken, behöver inte gå till jobbet förrän vid 13. Uch jag vill också sova ut någon dag :(

Hur ser dagen ut idag då, jo det blir slapp framför datorn innan det är dags för lunch hos mamma (som vanligt) sen blir det jobbet mellan 13-21.15. Det blir nog en kanon dag :) Tycker det ser ut som solen tänker komma fram kanske.

Igår fick jag en kanon bra skiva den spelas här hemma på högsta volym, The Baseballs. Funderar på att gå en buggkurs det ser så jävla roligt ut. Men vet inte om jag kan ta med min sambo han skulle nog trassla in sig i sina egna ben ;)

Nä om man skulle passa på att göra lite nytta nu när man ändå vaknat så tidigt..... Näääää skiter i det

Ha det gott Puuuuuuussss

Sugen

Publicerad 2010-04-06 14:48:16 i Allmänt

Nu har det slutat rinna ur ögat och näsan, snart dags att ta sig till jobbet =)

Ur datorn spelas just nu The Baseballs på högsta volym, och jag känner att baksmällan släppt från när jag var på pumpen ;) Messar med Sandra att jag vill ut igen,svårt att hitta ett bra datum bara :(

Nä nu får jag komma tillbaka till verkligheten och åka och jobba.

Puuuuuuussssss

Ny Blogg

Publicerad 2010-04-06 08:24:34 i Allmänt

Har nu gjort mig en ny blogg, kunde inte komma in på denna förra. :)

Vet inte om jag kommer skriva mycket här men men det återstår att se.

Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät iklädd pyjamas och morgonrock och är genom förkyld. Har jobbat hela påsk helgen men det gick bra tycker jag. Synd bara att jag inte kunde vara mer social med de som kom långväga. Men så är livet när man jobbar med det man gör, jag älskar mitt jobb och är väldigt stolt över mitt jobb!
På tal om jobb så ska jag gå och jobba ikväll, jobbar bara kvällar denna vecka inte så genom tänkt kanske ;)

Hade planerat promenad med Sandra idag men det fick bli inställt, är inte helt pigg och känner att jag vill inte vara hemma från jobbet. Så då blir det lite slapp här framför datorn innan jag tar bilen hem till mamma på lunch och sen vidare till jobbet.

Om

Min profilbild

Johanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela