hannises

Mitt liv på en pinne

Mina julklappar

Publicerad 2010-12-25 09:44:17 i Allmänt

är jätte nöjd med mina julklappar =)

     

Tack alla och god fortsättning
puuuuuuuuuuusssssssss

trött

Publicerad 2010-12-22 16:05:31 i Allmänt

Usch vilken dag, den började ju inte direkt bäst. När jag kom ut till bilen så ville inte den starta så fick ringa och väcka stackars pappa (som har semester) som fick köra mig till jobbet. Sen har det bara rullat på, när jag slutade jobbet fick pappa hämta mig och vi fick igång bilen men nu står den hemma hos dem på laddning.

Sen har man nu lagt in alla räkningar hoppas jag för det var för jävla många denna månad :(

Skulle tagit en sväng till Lina men det är för jävla kallt så jag blir hemma i soffan är skit trött så det ska bli skönt att bara slappa ;)

Jobbar två dagar till innan jag får två dagar ledigt ;) känner att jag längtar en aning efter det =)

Ha det gott
puuuuuussssssss

Extra tur

Publicerad 2010-12-19 09:23:07 i Allmänt

Igår fick jag ett mess från jobbet om någon kunde komma in och jobba pga sjukdom. Visst skrev jag när ska jag börja, det blev mellan 10-21.15. Hade en lugn kväll så vart inte jobbigt att hoppa in :)

Skulle ju varit hos Sandra och myst men fick ställa in det :( men vet att hon förstår.

Idag söndag blir det bara slapp, vet inte om jag vill gå ut i detta skit väder heller. Tycker verkligen inte om vintern allt är jobbigt när snön kommer. Man måste klä på sig en massa varma kläder, skotta av bilen och skrapa rutorna och ska man gå så får man halka fram. Nä fy tacka veta jag vår och sommar det är underbart :) Längtar som fasen till våren och sommaren nu!!!!

     

Underbara bilder från sommaren åååå vad jag längtar =)

Ha det gott
puuuuussssss

Fredag kväll

Publicerad 2010-12-17 21:23:17 i Allmänt

Idag har det varit både skit dag och ganska okej dag. Skulle följt med Sandra till Västervik men ställde in det(förlåt Sandra)

Istället blev det jobbig huvudvärk vilket inte alls är kul. Men när jag var hemma hos mamma och åt så sa pappa att han skulle åka till Virserum och byta brandbil. Fasen tänkte jag jag följer med det var så länge sedan pappa och jag var själv så (det är hans födelsedag idag också) Det vart en trevlig brandbilstur ;) vi pratade om allt och inget.



När jag var lite var pappa och jag ofta ute och åkte bil och lyssnade och sjöng med olika låtar på radion ;) tror aldrig jag blir för gammal för det, eller jag hoppas jag inte blir det iaf =)

Och nu ligger jag här i soffan och slappar som vanligt, fast ikväll har jag ett uppdrag. Jag är chaffis åt mamma och pappa som är på julbord på Metropol. Får väl ge igen efter alla gånger de kört på mig ;)

Ha det gott
puuussssss

Nojig

Publicerad 2010-12-16 08:43:43 i Allmänt

Känner mig skit nojig nu, det går tydligen magsjuka. Och det är något jag verkligen inte vill ha. Feber och förkylning kan jag ta men inte magsjuka. Men nu bara för att jag är så jäkla nojig så åker jag väl på det.

Ikväll ska jag jobba, sista passet för denna vecka. Så vid 21.15 ikväll tar jag helg :) Har inga jätte planer ska följa med Sandra till V-vik imorgon och sen på kvällen ska jag vara chafför åt mina föräldrar som ska till Metropol.

Nä nu måste jag ta hand om min tvätt sen duscha och åka till mor för lite mat :)

ha det gott
puuuuuuuuuuuussssssssssss                                                  b                                        

hoppsan

Publicerad 2010-12-12 14:05:05 i Allmänt

Vaknade idag vid 8 men orkade inte gå upp så jag somnade om och sov till 11, herre gud det var verkligen inte igår jag gjorde det.

Hoppade in i duschen och åkte till mamma och pappa och fick levergryta MUMS fick även äppelpaj med vaniljsås till efterrätt ;)

hemma igen och känner inte för något direkt idag men det är rätt fint väder så egentligen borde man ta en promenad, men vet inte om jag orkar :)

Ha det gott
puuuussss

PS Sandra, nä köpte inte det till dig, det var skit kasst jag förstörde mitt med en gång :( DS

Lördag.....

Publicerad 2010-12-11 20:34:24 i Allmänt

Har faktiskt haft en skit skön lördag :)

Började med att mamma och pappa och jag drog iväg till Jönköping. Vi var på Biltema(köpte inget där) sen Jula där blev det skydd till framrutan på bilen och ny klädsel till framsäterna, sen vidare till IKEA där blev det glödlampor till min julklapp från bror ;) ett hyllplan och en julklapp/inflyttningspresent till Sandra (schsss säg inget till henne ;)) 



Väl hemma så hjälpte pappa mig att sätta upp min spegel som jag köpte för ett tag sedan och hyllplanet som jag köpte idag. Det blev kanon bra är super nöjd =)

Till kvällsmaten tittade jag på Narnia och spelade spel på telefonen ;) och nu blev det pyjamas på och "så mycket bättre" på tv.

Känner mig riktigt på gott humör ikväll, fast att jag sitter här hemma helt själv en lördag kväll =)

Ha det gott
puuuussssssss

Fredag kväll

Publicerad 2010-12-10 22:14:06 i Allmänt

Ja då var det fredag kväll, har varit och jobbat en sväng mellan 13 och 19 det var en trevlig kväll med Angelica :)

Nu slapp i soffan och titta lite på Idol, vill att Jay vinner men men det får tiden utvisa.

Imorgon blir det Jönköping med mamma och pappa, trevligt =) Börjar faktiskt bli trött så snart blir det sängen hade ju tänkt ha sovmorgon men det är nog värt att gå upp 7:30 imorgon och umgås med mina päron ett par timmar :)

inget vettigt skrivit idag heller så

god natt
puuuuusssss

Lite gladare faktiskt

Publicerad 2010-12-09 16:40:29 i Allmänt

Även om allt känns jävligt pissigt ang mannen i mitt liv så försöker jag fokusera på annat vilket kan vara skit jobbigt. Men igår och idag tycker jag att jag kunnat fokusera på annat.

Har idag jobbat 7:15 till 13 kunde gå hem en halvtimme tidigare :) När jag kom hem tog jag det lungt och fick ett jätte kul brev i posten idag I like a lot =)

Nu har jag duschat och bytt kläder så nu blir det strax tillbaka till jobbet för ett möte ;)

Ha det gott
puuuussssss

Trevlig dag

Publicerad 2010-12-08 20:28:05 i Allmänt

Ja idag har det varit en mycket trevlig dag :)

Började dagen med att åka till Storebro för att vara barnvakt, tiden gick fort tyckte jag men det var nog för att det var så mysigt :)

Resten av dagen flöt på var hos mamma och fick lunch *mums* sen var jag privat chafför åt pappa som inte hade någon bil ;) väl hemma slumrade jag till i soffan innan det blev duschen. Sen ner till Bambugården för en jätte trevlig kväll med jobbet.

Nu är jag helt upp svullen och super trött, men ska hålla mig vaken så jag får se Grey´s Anatomy. Ska upp rätt tidigt imorgon för att jobba, hade gärna fått sovmorgon men det får vänta till helgen.

Ha det gott
puuuuussssss

Dålig dag

Publicerad 2010-12-07 19:08:21 i Allmänt

Ja det har verkligen varit en skitdag eller rättare sagt det har varit skitdagar sen i söndags. Jag mår inte alls bra, vet att det finns en viss person som vill se mig glad och lycklig. Men det är svårt att känna lycka när personen i fråga inte vill dela sitt liv med mig. Mitt hjärta är total krossat, som det känns nu kommer jag aldrig mer bli lycklig. För hur kan man känna lycka när när ens hjärta är krossat och mannen i sitt liv inte vill dela det med en?!
Kommer säkert att ha väldigt bra dagar med min underbara vän Sandra. Tack för att du finns :)

Imorgon ska man vara barnvakt, det ser jag verkligen fram emot ska bli trevligt.

Försöker sluta röka, vilket är skit jobbigt. Har fuskat men röker inget på jobbet vilket jag är väldigt stolt över. Blir kanske typ 1-2 cigg hemma och det är betydligt minder än innan ;) Svårt att sluta när jag mår så här dåligt också.

Ha det gott
puuuuuuussssssss

söndag

Publicerad 2010-12-05 16:56:47 i Allmänt

Vilken jävla piss vecka detta varit, tror inte heller att denna piss dag är över än.

Men jag har faktiskt några ljuspunkter denna vecka, julbordet med jobbet är en, kvällen med Sandra igår är också en.

Men nu är jag skit ledsen, besviken och hungrig och har inget hemma att äta och orkar inte heller gå ut i detta skit väder, ja nu är jag negativ men ibland blir jag bara så jävla trött......



Är iaf färdig med julklapparna i år det känns skit bra har också slagit in dem. Så nu ska bara den helgen gå över och man kan börja se fram emot våren och sommaren.

Ha det gott
puuuuuuuuusssssssssssss

Julbord

Publicerad 2010-12-03 09:53:00 i Allmänt

Igår var man på julbord med jobbet, det var mycket trevligt

Jag sov ju inte hemma inatt så det blev riktigt jobbigt imorse. Var ju tvungen att gå genom Hultsfred centrum i högklackat och "snyggkläder" kände mig som en fjortis typ men men nu är jag hemma iaf och dragit på mig myskläderna :)

  
Hemma hos mig innan   På Hotellet                Jag, Henke & Erika

Nu blir det slapp i soffan framför tvn

Ha det gott
puuuuuuusssssssssss

Julbord

Publicerad 2010-12-02 09:58:32 i Allmänt

Japp ikväll blir det julbord med bästa jobbarkompisarna :)

Men nu först till Vimmerby för att klippa mig sen till mor för lunch ;)  sen hem och och ta golven vill ju att det ska se lite fint ut när mina jobbarkompisar kommer hit ikväll.

Fasen har ju inget annat att skriva så

See you
puuuuuusssssssssssss

Om

Min profilbild

Johanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela