hannises

Mitt liv på en pinne

Fika och känsla

Publicerad 2011-04-29 12:05:06 i Allmänt

Har varit och fikat med Johanna och Lova, var och köpte mig hårfärg också så ikväll blir det att färga håret =) Sitter nu och väntar på att tiden ska gå ska snart träffa Sandra, hon ville äta glass och jag får väl ta något annat blir så kass av glass ;) vädret är ju bara helt underbart, ja eller det kunde va lite mindre blåst men man blir ju aldrig nöjd tydligen ;)



Livet rullar på känner mig inte lika nere som sist jag skrev. Men jag har en del i huvudet och en del hjärnspöken vill jag verkligen inte ha. Försöker att inte tänka på det men ibland är det svårt tyvär, svartsjuka är nog det värsta som jag känt. Svårt att släppa tanken men jag måste annars kan det aldrig bli bra. Men han kom ju till mig igår och sov här efter att varit på en resa ett par dagar. Det måste väl ändå betyda något. Klart det gör!


Helgen blir lugn eller jag ska jobba så det kanske inte blir lungt ;) Jag har blivit bekväm, vi jobbar bara typ 2 helger på 8 veckor så när det väl är dags att jobba helg vill man inte. Tycker inte om att jobba helg, men vet att det går när jag väl kommer dit. Ska inte klaga älskar verkligen mitt jobb!!! =)

Nä dags att göra sig redo för daten med Sandra =)

puuuuusssss

Dåligt humör!!!!

Publicerad 2011-04-23 14:29:28 i Allmänt

Ja fy fan vilket dåligt humör jag är på idag!!!! Skulle väl kunna skylla på mensen, har ont i huvudet idag också. Åkte ut till mamma och pappas stuga för att äta påskmat, men blev så jävla trött på allt så åkte hem orkade inte vara kvar. Sitter här nu själv i soffan på påskafton, nä det är inte synd om mig för ingen skulle klara av mig idag!!

Idag är det verkligen en pissdag vet inte vad jag vill önskar bara dagen tar slut snart så jag kan gå och lägga mig och sova bort detta skit.

bebis barnvakt USA

Publicerad 2011-04-15 11:04:04 i Allmänt

Ja jag vet, blir välldigt långa uppehåll med mitt bloggande. Men ibland vet jag inte riktigt hur och vad jag ska skriva. Tycker det är skönt att skriva av mig men mitt liv är inte enkelt och jag kan och vill inte skriva allt här.

Nu är det bara 5 veckor kvar tills Sandras bebis kommer :) ska bli otroligt mysigt och roligt, ja jag är nog lite nervös ska ju vara med vid förlossningen. Men också otroligt spännande =)

Man känner att det börjar bli vår nu, solen lyser idag och det känns underbart när jag går ut på balkongen, blir en promenad hem till mamma för lunch idag :) Ikväll blir det att vara barnvakt åt världens underbaraste ungar Ronja och Freja <3
Lördag har man inga planer men ska ju jobba 7-16 på söndag så skönt att bara va :) Har alkohol stop också måste vara redo ifall Sandra ringer men det har jag så gärna inga problem =)

Fick precis ett sms från min bror där han skrev att han bokat sin USA resa, är lite avis vill också åka dit någon gång. Skrivs upp på min lista att göra innan jag dör =)

Nä nu dags att ta på promenadskorna och bege mig till mamma.

Ha det gott
puuuuussssss 

Om

Min profilbild

Johanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela