hannises

Mitt liv på en pinne

I´m back =)

Publicerad 2010-05-23 17:19:10 i Allmänt

Vad har då hänt jo detta

Köpt en ny mobil =) på tiden då den gamla var helt kass

Har varit och fixat med våran båt. Var nu i helgen och målade allt som var bajsbrunt i aktern till vitt, blev kanon snyggt. Solade och hade det jävligt bra också =)

Ja sen kommer jag faktiskt inte på mer, har väl fått en del gjort på jobbet men det skriver jag inte här ;) Har beställt nya sor som är på G hem I like :)



Herre gud vilket händelselöst liv man har fast jag trivs jävligt bra med det =)

Köpt från www.have2have.se

Ha det gott
Puuuuussssssss

Inställd

Publicerad 2010-05-07 16:54:34 i Allmänt

Resan till Oxelösund blev inställd så alltså gick jag upp 5:30 och duschade helt i onödan :( Men jag gick och la mig igen och sov till 10:30 det var skönt ;)

Så idag har det inte blivit mycke, va en sväng på röriga Willys sen till systemet så nu är spriten inhandlad tills imorgon. JIPPI =) sprang in en sväng på Konsum också och köpte mig ett rosa nagellack, så nu matchar jag med mina fina rosa skor som jag ska ha imorgon =)

Nu blir det att städa lite här hemma så det ser lite snyggt ut imorgon när brudarna kommer :)

Ha det gott
puuuuuuussssssssss

Tillbaka till verkligheten

Publicerad 2010-05-06 09:37:01 i Allmänt

Japp då har man varit i Stockholm en sväng igen då :) Har varit med jobbet på psykiatri dagarna, en del var mycket givande en del inte alls.
Men vi hade riktigt trevligt tycker jag, ätit gott och så där ;)



Men ikväll blir det tillbaka till verkligheten igen ska jobba 15:30 till 20 =)

Imorgon blir det att gå upp tidigt igen ska köra upp gubbarna till Oxelösund. Sen på lördag blir det party med brudarna =) I like a lot =)

Ha det gott
puuuuuussssss

Lördag och solen skiner =)

Publicerad 2010-05-01 08:50:21 i Allmänt

Jag är glad över att jag har en ganska stor resväska. Har nu packat en hel del kläder inför Stockholms resan, men hur ska jag få med mig alla skor =)

Satt i drag i torsdags i bilen det var inte lyckat, har lite ont i halsen. Så igår blev det att dricka lite jäger det får det nog bli ikväll också.

Sambo hade tänkt vi skulle åka till båten idag, men vi bestämde att fixa matrial idag istället och åka ner imorgon. Är inte sugen men vi måste ju fixa så vi kan sjösätta den snart, för det vill jag verkligen. Älskar att vara ute på havet och inga måsten.



Nä dags för duschen och sen fortsatt slapp ;)

ha det gott
puuuuuusssssss

Om

Min profilbild

Johanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela