hannises

Mitt liv på en pinne

Bröllop

Publicerad 2011-01-29 09:48:47 i Allmänt

Idag blir det bröllop, då min kusin gifter sig :)



Jag är redo, väntar nu bara in min taxi :)

ha det gott
puuuuusssss

Energi

Publicerad 2011-01-25 19:17:39 i Allmänt

Jag har massor med energi ikväll vart kom den ifrån då :) och vart ska jag lägga den. Det löser sig nog är på party humör så har provat kläder och dansat runt i mina skor ;) hahahaha Ja jag är tokig.

Nu blir det att fixa något kul i köket om det finns något


Puuuuusssss

Jo tack jag mår bra :)

Publicerad 2011-01-24 09:49:02 i Allmänt

Känner att livet börjar komma i ordning, den enda jag kan tacka för det tusen gånger är Sandra =) bättre vän finns inte hon är guld värd ;)

Idag är Sandra och jag bortbjudna, det ska bli trevligt :) Sen blir det att åka till jobbet, jobbar 15.30 till 21.15.

Längtar till fredag då jag ska till frissan och jag bara älskar det, sen blir det bröllop på lördag då min kusin gifter sig. Inte ofta man blir bjuden på bröllop så bäst att passa på :)

Ha det gott
puuuuussssss

hm

Publicerad 2011-01-21 08:34:58 i Allmänt

Ja egentligen har jag väl inget direkt att skriva, men det var ett tag sedan så kände att jag måste slänga in något :)

I onsdags var jag och tränade core, det var riktigt kul. Måste se om jag kan nästa vecka också =) Det känns iaf både i armar ben och röven ;) och det är  ju bra.

Igår satt jag på Valhall hela dagen, hade utbildning i KASAM, ganska drygt att sitta still så. På kvällen följde jag med mamma till faster på plastparty, handlade inget direkt blev någon matlåda det var väl allt typ. Sen hem och sova var ganska trött så somnade skapligt.

Så nu är det fredag klockan är 8.35 och jag måste snart hoppa in i duschen och sen dra till jobbet. Jobbar 10-19 men sen är det helg för mig =)

Ha de gott
puuuuussssssss

Sjuk

Publicerad 2011-01-11 11:48:19 i Allmänt

Fasen också, var så himla kaxig häromdagen att jag inte hade några sjukdagar. Det fick jag för det nu ligger jag i feber och hosta har även klåda på halsen inte skönt alls :( det värsta var att ringa till jobbet och sjukanmäla sig när man varit ledig i 5 dagar det kändes skit.



Så nu blir det att ligga i soffan och kolla film och sova, mamma kommer snart med lite mat ;)

ha det gott
puuuuusssss

vad ska jag säga

Publicerad 2011-01-10 15:15:10 i Allmänt

Det kliar i halsen så jag hostar en del, men annars så känner jag rätt frisk förutom att jag är skit trött :)

Anledning hur jag mår kan bero på helgen som va kanske. Har tillbringat den i Göteborg och visst var det trevligt förutom lördagnatten och bilfärden hem på söndagen. Svårt att släppa det för jag förstår inte!!!

Men men skit samma :(

ha det gott
puuuuussssss

FY FAN!!!!!!

Publicerad 2011-01-09 03:30:20 i Allmänt

JAG ÄR SÅ JÄVLA BLOND, BLÅÖGD OCH NAIV *ARG!!!!!!*
 (och onykter)
Ha det gott
puuussssssss

summering av 2010

Publicerad 2011-01-02 13:14:32 i Allmänt

Ja hur har 2010 sett ut?! Vill nu påstå att det mesta har varit SKIT, jag har gjort en massa jävla skit saker som jag helst bara vill glömma. Men det går tyvär inte, sårat en väldigt betydelsefull person och det glömmer man inte. Vill ha en tidsmaskin och dra tillbaka tiden NU!!!!! 

Saknar oss!

De bra sakerna som hänt är att jag kommit Sandra mycket närmre och vi har haft mycket roliga stunder ihop. Har även fått nöjet att umgås med hennes syster Leena med familj, och det har inte var tråkigt det heller =)


Men realistiskt så har jag gjort saker som fått mig att må skit, tur det finns psykologer och väldigt goda vänner, Sandra utan dig hade jag inte orkat tack du är underbar!!!! Familjen Anemyr/Ekeberg vad skulle jag göra utan er?! TACK snälla ni för att ni finns.

   

Nä 2011 måste bara bli bättre orkar inte med ett 2010 till. Nu blir det att städa lägenheten och sen inviga min blue ray spelare.

God fortsättning
puuuuussssssssssss

Om

Min profilbild

Johanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela