hannises

Mitt liv på en pinne

helgen

Publicerad 2011-02-27 12:41:45 i Allmänt

Herre gud vilken rolig helg jag haft :) Fredagen blev det pizza, bowling och Metropol och en hel del alkohol ;) Lördagen vaknade man 15:30 och klockan 18 var man på inflyttningsfest med kvinnorna, blev två glas vin :)



Ja jag förlorade bowlingen men jag fick inte stor stryk iaf :)

Så nu är det söndag har duschat och fixat lite, funderar på att gå och ro en sväng om det finns tider. Annars blir det lung söndag :)

Ha det gott
puuuussss

fortfarande ledig =)

Publicerad 2011-02-24 21:24:07 i Allmänt

Ja denna vecka har varit soft och den bara fortsätter ;) Ikväll var jag hos mitt ex och hämtade lite prylar ett bra möte som jag var lite nervös för men det gick bra tyckte jag.

Imorgon blir det bowling, ska faktiskt bli kul. Riktigt länge sedan sist så det kommer säkert inte gå så bra men vad fan det är ju inte på liv och död eller?! =)

Sen på lördag blir det inflyttningsfest, ska bli trevligt att träffa gamla vänner =) Ska köpa med mig en flaska vin så de andra nykteristerna får något att skratta åt hihihi

Ikväll har jag letat och funnit inspiration till tavlan jag ska göra åt Sandra bebis <3 är inte helt klar med ideérna men det kommer. Skulle vilja ha ett namn, men det får kanske vänta ;)

Nä om man skulle ta och sova tidigt idag för en gång skull men då vaknar jag väl vid 7 imorgon och det har jag ingen lust med.

Ha det gott
puuuusssss

Ledig!!!!

Publicerad 2011-02-23 08:35:24 i Allmänt

Japp jag är ledig, igår jobbade jag mitt enda pass denna vecka så nu har jag massor med free time =)

Har inte jätte mycket planerat, ikväll blir det core med Johanna och Angelica det är nice ;) ska ju givetvis åka och äta hos mamma varje dag också ;)

Idag ska jag upp på vinden och titta efter pulkor, har fått för mig att jag ska åka pulka. Hoppas inte mina vänner bangar för då får jag väl åka själv =) Imorgon ska jag hämta min motionscykel hos mitt ex och kanske lite andra saker som jag glömt. Sen är det kapitlet slut.



Tänk att livet tagit en sån vändning, ja det trodde man inte för ett år sedan. Känner att jag är på väg tillbaka med storm steg iaf =) På jobbet tror de jag är nykär vilket jag inte är bara väldigt glad. Känns som det är vår i mig men tittar man ut så ser jag ju att det inte är det vilket jag gärna skulle vilja ha nu :(



Satt igår och kollade lite på 99 saker man måste göra innan man dör med Erik och Mackan var inte mycket att ha. Men fick mig att fundera på om jag skulle skriva min egen lista på saker jag måste göra innan jag dör. Ja varför inte det tåls att tänka på ;) Har två saker jag vill göra utan att tänka efter, hm ja jag kanske återkommer med en lång lista hahaha

Just nu ligger jag här i soffan och kollar på vakna med the voice, tänker inte göra så mycket än vaknar ju så jäkla tidigt. Kanske somnar om vem vet :)

Ha det gott
puuuusssss

Nästan ledig en vecka :)

Publicerad 2011-02-20 18:42:33 i Allmänt

Ja då var denna jobbarhelg över eller jag har beredskap ca 2 timmar till. Den kommande veckan kommer bli soft, jobbar tisdag 10-19 sen har jag bara möte onsdag och torsdag. Det betyder sovmorgon hela veckan såååååå skönt!!!!

Har inga direkta planer heller för veckan, ska köra på Sandra på måndag men annars vet jag inte. Jo jag måste ju träna någon dag också :)

Har tydligen lovat en att möta honom i bowling också, hm kanske skulle gå ner till hallen och smygträna lite hihihi Jag måste varit skit full när jag lovade det (va nykter) :)


Nä nu blir det att klä sig varmt ska ut på promenad med Johanna ;)

Ha det gott
puuuusssss

Vill ha pengar!!!

Publicerad 2011-02-16 16:15:31 i Allmänt

Är sugen på att resa iväg, vill åka till något varmt land där jag kan slappa i solen på dagarna och dricka goa drinkar, på kvällen ska det va party eller iaf godmat ;)


Har kommit in i en dålig sömnperiod, sover så himla dåligt på nätterna så när jag kommer hem från jobbet är jag skit slut och orkar inget :( Men ikväll blir det core med Angelica och ev Johanna, hoppas jag blir trött av det och somnar inatt ;)

Just nu ligger jag i soffan och slappar kanske skulle ta tag i något. Har rensat bort en hel del och det känns skönt, måste ju få ett riktigt slut och det hänger bara på mig när det blir det. Men är på god väg iaf, sparar jag så sårar det bara mig :(

Nä kanske skulle äta lite innan det blir träning =)

Puuusssss

alla hjärtans dag

Publicerad 2011-02-14 09:07:47 i Allmänt

Helgen har varit helt okej :) I fredags fick jag trevligt besök, vilket inte är varje dag ;) Lördagen blev det pumpen med Johanna P och det var väl så där, inte mycket roligt folk där inte. Förutom Johanna och jag :) hamnade hemma hos Johanna efter och vi åt toast innan vi somnade gutt. Söndagen blev välldigt lugn åt pizza ihop med Johanna och hennes sambo sen slappade jag bara i soffan =)



Ja idag är det då alla hjärtans dag, förstår att det inte är den roligaste dagen för vissa. Själv ska jag jobba ikväll ;) Men visst känner jag mig lite bitter, fick veta för typ ett tag sedan en lagom kul sak ja ja vad är en bal på slottet ;)

Innan jobbet blir det en sväng till Sabina med Sandra och givetvis ska jag ju åka till mamma och äta :) Så nu är det dags att hoppa in i duschen och dra först till mor.

Hoppas ni får en trevlig alla hjärtans dag
Puuusssss

jag har det bra

Publicerad 2011-02-05 08:53:29 i Allmänt

Jo det har hänt en del, jag har bara varit för slö för att skriva här ;)

Förra helgen var jag på bröllop ju och det var jätte fint

 
Tommy & Charlott        Mamma & jag

Efter bröllopet blev det Metropol med Johanna P vi hade skit kul, jag buggade och skulle givetvis dricka teuqila. Ja jag var ganska full men jag hade en bra fylla och det är huvudsaken :)

Ikväll blir det hemmagjord pizza och melodifestivalen med underbara Sandra ;)

Trevlig helg
puuuusssss

Om

Min profilbild

Johanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela