hannises

Mitt liv på en pinne

hej och hå

Publicerad 2011-07-27 17:50:55 i Allmänt

Ja nu har man jobbat två pass, känns i huvudet att man varit borta i 4 veckor ;) men visst är det roligt att vara tillbaka på jobbet.

Idag jobbade jag 7:15 till 14 lite lagom pass så där ;) Var skit trött när jag kom hem så hoppade in i duschen och drog på mig ännu ett fynd från Gbg :) Väldigt skön men man ser lite ut som mimmi pigg hehehe



Nu blir det soffhäng innan man får besök ;)

Ha det gott alla
puuusssss

30 års fest och räkningar

Publicerad 2011-07-24 20:44:23 i Allmänt

Ja igår hämtade jag upp Alex i Vimmerby och vi drog vidare till Rimforsa där det var 30 års fest =) Min kusin Ann hade fyllt 30 och hade nu en grillkväll. Det vart en del drick god mat och mycket skratt. Nä jag var inte full men visst var man berusad. Kul var det iaf och vi gick inte och la oss förrän 02:30 och vaknade typ 10:30 ;) Så man är lite seg idag men det är värt allt =)

  

Jag & Ann

Så väl hemma och efter en pizza och en dusch blev det att lägga in räkningarna det är ju inte lika kul men måste ju göras :( Skönt att det är gjort iaf......

Jaha då var det dags då, imorgon börjar man jobba igen då efter 4 veckors semester. Gud vad jobbigt det känns ikväll, men men det blir nog bra bara jag kommer dit ;)

Ha det gott
puuuuuussssss

Fy satan

Publicerad 2011-07-22 18:13:58 i Allmänt

i gatan vad rädd jag var igår ikväll, vet aldrig att jag varit så rädd för åska och blixt någon gång förut. Jag som precis blivit så nöjd över att jag inte är mörkrädd längre och vågar titta på thriller filmer igen ensam. *suck*

Hörde av mamma att det skulle komma in ett till oväder ikväll, men vad fan jag vill kunna sova nu!!! Har inte sovit ordentligt på flera dagar, okej vissa nätter har jag kanske valt det själv men ändå. Hoppas det inte blir lika illa som inatt för då vet jag inte vad jag gör.

Nähe dags att ta hand om tvätten och kanske koppla in tvn om det nu är lönt.

Ha det gott alla
puuuussss

Genom tänk?!

Publicerad 2011-07-21 15:35:10 i Allmänt

Phu är rätt trött idag, sov typ 4,5 timme inatt ;) mycket att fundera på nu.....

Fick ihop ett CV med personligt brev inte helt lätt, men nu är det iväg skickat iaf och så får vi väl se vad som händer. Lite spännande fast chansen är väl kanske inte så stor men men. Man måste ju våga chansa någon gång i livet också.

Livet rullar på har nu bara ynka 3 dagar kvar av semestern :( inte lika roligt.

Så idag blir det lite lungt, har varit hos mor och ätit följde sen med henne och handlade (fördel för min plånbok) så nu är det soffhäng. Måste träffa bästa Johanna också alldeles för länge sedan ;)

Ha det gott

puuusssss

Bättre dag

Publicerad 2011-07-20 22:38:23 i Allmänt

Idag har det varit en mycket bättre dag med tanke på huvdvärk :) Så för att fira hällde jag upp mig en rom och cola, det är aldrig fel =)



Har varit en sväng på jobbet idag var tvungen att ta reda på några datum inför schema läggningen. Kan säga att jag saknade inte jobbet direkt och skulle gärna fortfarande ta 4 veckor till, men det var trevligt att träffa Lena och Martin =)

Ja fyra dagar kvar alltså, hm men men ska på 30 års fest på lördag till kusin Ann det ska bli kul :)

Nä nu blir det tv innan sängen

ha det gott och sov sött
puuuussssss

skit huvudvärk

Publicerad 2011-07-19 21:45:46 i Allmänt

Hatar verkligen denna jävla huvudvärk som alltid ska komma denna tid varje månad. Varför är det så?! Finns inte så mycket som hjälper heller, en lång dusch hjälper ett tag men kan ju inte sitta i duschen hela tiden ;) Men men jag är på rätt gott humör ändå.

Idag har jag varit i Vimmerby med mamma. Hon skulle köpa garn och då passade jag på att se till att hon köpte ett mönster till en tröja till mig också som hon ska sticka ;) Var inne på Lindex men hittade inget så gick in på Cubus och där blev det lite ;)

 
Mys med Wille <3


Jag i myskläder


 Månen så vacker

Nä nu blir det soffan och hoppas att huvdärken försvinner snart.

Puuuussssss

Hihihihi

Publicerad 2011-07-18 11:01:49 i Allmänt

Igår var jag hos Sandra och vi åt sibylla mat och hyrde Irene Huss nya. Den var helt okej. Men det bästa med kvällen var väl när Sandra frågade om jag ville bli gudmor till Stina =) Jaaaaaaaaa klart jag vill, Stina kommer alltid vara speciell för mig inte så konstigt kanske ;)

Ja det händer mycket kul i mitt liv just nu ;) Har verkligen inte tid att börja jobba, men vet ju hur det är. Älskar ju mitt jobb men det är nog nästan först i år som jag njutit så av mina fyra veckor semester. Men å andra sidan hur länge har jag varit anställd så jag fått fyra veckor?!

Känner mig faktist väldigt lycklig fast att pms kossan kommit, men hon verkar rätt lugn av sig ;) Nähe dags att fixa till sig lite, ska gå till pappa på stationen och åka med honom ut till mamma i stugan och där väntar fin fin lunch (som vanligt) =)



Ha det gott för det tänker jag ha

puuuuusssssss

PMS kossan?

Publicerad 2011-07-17 12:16:43 i Allmänt

Vaknade idag med huvudvärk kul jul, gick upp och tog två panodil och gick och la mig igen. Sov nog till nästan 11 från och till men det verkar som värken släppt. Misstänker att det är pms kossan som är på väg, har ofta ont i huvudet då :(

Så vad händer idag då ja fram till 18 blir det att ta det lungt sen blir det film med Sandra och lite mys med Stina. Skulle behöva dammsuga av lägenheten, var faktiskt duktig igår och tog tag i mitt berg av disk ;) men skulle behöva ta golven också. Ja ja det hinns nog ;)

Ååå gud det är bara en vecka kvar på semestern, skulle gärna ta fyra veckor till är ju inte färdig med att slappa och göra roliga saker ju ;) Hm ja ja det blir nog bra med det också.....

Nä om jag skulle ta tag i mitt liv och ta golven eller ska jag mysa i sängen ett tag till hm ja det är frågan det =)

Puuuuussssss

Jag i ett nötskal

Publicerad 2011-07-16 13:14:18 i Allmänt

Hm 11 dagar kvar till lön...suck ser inte bra ut på kontot, men å andra sidan så har jag haft jävligt kul för pengarna. Ja jag vet jag har svårt att hålla i dem de liksom bränner i fickan hela tiden och det är så oskönt att ha denna brännande känsla ;)



Var och käkade pizza med Johanna igår det var mycket trevligt, men skit trött så det blev en tidig kväll för mig för ovanlighetens skull ;)

Idag ska jag hem till Johanna och fira hennes 25 års dag, det ska bli mycket trevligt fast lite halv pinigt då både hennes och Thomas familj är där. Men go Lova kanske kommer och tar mig i handen så vi kan gå och leka hihihi.


På G hem till Johanna på kalas ännu ett bra inköp från Gbg ;)


Puuuuusssssssssss

Johanna & Johanna

Publicerad 2011-07-15 16:13:13 i Allmänt

Ja då har faktiskt festivalen dragit igång i byn Hultsfred, det sägs att det är ca 10000 sålda biljetter lite skillnad mot det året då det var runt 30000. Har inte varit nere ännu vet inte heller om det blir så, är ju inte direkt något festival väder eller det är kanske de det är ;)

Ikväll blir det iaf att gå ut och äta med bästa Johanna och nej jag ska inte gå ut och äta själv ;)
Johanna skrev ett sådant underbart inlägg i sin blogg om mig att jag fick en tår i ögat. Jag är så tacksam att jag har Johanna vi har så himla mycket kul ihop. Hon är verkligen en betydelsefull person för mig, alla skulle ha sån vän som henne. Men ni får inte ta min Johanna ;)


så här ser jag ut ikväll när jag sa ut med Johanna :) Älskar tröjan inköpt i Gbg världens bästa stad, skulle lungt kunna tänka mig flytta dit om jag fick ta med mitt jobb och Johanna med familj hennes gubbe är super trevlig och hennes dotter är ju bara för go :)

Om ni ser det så sitter det två andra gullungar på min spegel, Ronja och Freja:)
Har så många fina runt mig svårt att se ibland men jag är så tacksam för att ni finns.

puuuuuuussssssssssss

Semester

Publicerad 2011-07-10 19:48:41 i Allmänt

Ja nu har redan två veckor gått på semestern *suck* att det måste gå så fort :( Men har haft två underbara veckor och hoppas på minst två lika bra veckor.

Vad har jag gjort då, har varit ute och gått med Lina två dagar vilket resulterade i att jag fick gigantiska blåser och skoskav inte lika kul men väldigt givande att få umgås med Lina iaf :) Sen blev det en hel dag på Astrid Lindgrens värld med Johanna och Lova, go unge hon är Lova :)

Fredagen fixade jag mina naglar, tänkte va lite fin under semestern då jag inte kan ha det i jobbet direkt. På lördagen blev det fest med Johanna vi var på hayride och fick åka riktig raggar bil coolt ;). Måndagn gick Johanna och på drop in till frissan och jag blev super nöjd är nu rakad på båda sidorna har bara varit rakad på ena sidan föut men blev riktigt nöjd =)

 
nu                          typ i vintras

På tisdagen var jag på möhippa för kusin Jennie, sol häng vid havet med skumpa och jordgubbar även frågesport om Jennie gissa vem som hade flest rätt ;) sen vart det femkamp det var riktigt kul efter det avslutade vi med god mat hemma hos Jennie.

Tisdagen kl 8 landade jag in på Skogsrundan för att hämta Johanna och vi drog till Göteborg. Där blev det liseberg, en shoppingdag på nordstan och god mat =)

Lördag var det dags för festa till det igen ;) Var hembjuden till Alex en mycket roliga och lyckad kväll har inte skrattat så många timmar i sträck, TACK Alex =)

Så nu sitter jag här på söndagen och bara slappar, har jag blivit för gammal för detta eller vad är det med mig ;) ja ja kul var det iaf :)

Imorgon blir det att gå upp kl 04:30 och åka till Ullared med mamma, pappa och bror. De resterande två veckorna har jag inga planer alls, funderar på att gå på festivalen men vet inte. Kanske tar smalspåret till Västervik till visfestivalen ja det märks va som bjuds. Måste iaf hinna träffa min goa gamla kollega Lotta.

Ha det gott
puuuusssss

Om

Min profilbild

Johanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela